Home / Contact

Contact


Een stichting heeft geen leden, maar wel een achterban. Vertegenwoordigers van onze achterban ontmoeten elkaar regelmatig en gaan samen op bezoek bij de Koninklijke Marine. P3M is een netwerk dat voortkomt uit de (officiers)gemeenschap van ons maritieme krijgsmachtdeel. Na hun tijd bij ‘de baas’ vonden zij hun weg – niet zelden als leidinggevenden – bij bedrijven en instellingen in alle geledingen van de economie.

Maar P3M is geen gesloten netwerk en welkom voor iedereen van hoog tot laag. We zoeken nadrukkelijk de verbinding met organisaties in het het openbaar bestuur, de academische wereld, het bedrijfsleven, de sociale sector. Kortom, we streven naar een zo groot mogelijke maatschappelijke verbondenheid.

Wanneer u contact met ons wil opnemen, stuur dan een mail naar info@marinemagazine.nl.Moskou, International Military Music Festival, Rode Plein van 27 augustus t/m 9 september 2013 m.m.v. Marinierskapel der Koninklijke Marine en de Tamboers en Pijpers van het Korps Mariniers. foto: uitvoering van de show 'Sea of Songs' door de Marinierskapel der Koninklijke Marine, de Tamboers en Pijpers van het Korps Mariniers en Russische fakkeldragers.